Inredning – Från bilder till färger

Rabatt på fotoprodukter

Att inreda på ett smakfullt sätt kan vara väldigt klurigt men också väldigt roligt. En bra sak att tänka på när man ska inreda ett rum är att försöka hålla den röda tråden. Att hålla sig till en viss stil eller ett tema. Vill man ha ett uppiggande rum med en lekfull känsla kan man inreda med färgglada möbler, härlig belysning och såklart en färgsprakande och personlig fotovägg.

Pryd väggarna med personliga bilder
Färdiga tavlor i all ära men för att sätta en personlig prägel i ett lekfullt rum är det trevligt med en fotovägg. Välj ut favoritbilderna på barnen, husdjuren eller något annat du lyckats fånga på bild, framkalla i olika storlekar och forma en tavelvägg precis så som du vill ha den. Använd lika ramar eller spraymåla dom i olika färger.

Kanske går det att hitta ramar med olika former och storlekar på någon loppis som du kan piffa upp med lite färg eller bara låta dom vara som dom är. Att ha egna foton på väggarna är inte bara personligt utan det är också otroligt snyggt!

Fotovägg

Håll basen neutral
Även om det är trevligt med färg kan det vara klokt att hålla rummets bas neutral för att sedan fylla på med detaljer som ger liv åt rummet. Måla eller tapetsera gärna väggarna i en vit eller grå ton så blir det betydligt enklare att sedan inreda med olika färger utan att behöva bli begränsad.

Det blir både enklare och snyggare att sedan sätta upp foton på väggen liksom att inreda med kuddar och mattor i önskar färg. En annan fördel med att hålla basen neutral är att man kan byta ut färgerna så snart man ledsnat, utan att behöva måla eller tapetsera om hela rummet.

Färgglada möbler
Lite beroende på vad rummet ska ha för funktion finns med massor med olika möbler som att välja i roliga färger. En smart sak om man vill ha ett rum med många användningsområden är att använda sig av möbler som är enkla att flytta runt för att sedan uppfylla olika funktioner, exempelvis pallar, puffar, saccosäckar och mindre fåtöljer.

Kvinna på en sittpuff

Fyll golvet med mjuka mattor, sätt upp passande gardiner, skaffa massvis med gröna växter och kuddar och plädar i olika färger och former. Rummet kommer kännas lekfullt och du kan luta dig tillbaka i en skön ergonomisk sittsäck med en bra bok och bara njuta för en stund.

Rabatt på fotoprodukter