Favoritbilden på favorittårtan

Rabatt på fotoprodukter

Ett foto till kaffet? Ja tack! Det finns många roliga saker man kan göra med fotografier, och det låter kanske konstigt med det är helt möjligt att få sin favoritbild som motiv på födelsedags- eller bröllopstårtan. Dessutom går den att äta vilket är ett stort plus i kanten, och på bara några sekunder kan man förvandla en enkel tårta till ett personligt verk utan att behöva ta till svåra dekorationsmetoder.

Beställ på nätet
Tårtbilder, eller så kallade muffinsbilder,  av olika slag finns att beställa på nätet och det är gjort på bara ett par minuter. Du väljer själv vilket foto du vill ha, beskär det efter önskemål och klickar på beställ. Efter några dagar kommer tårtbilden hem i brevlådan och kan då förvaras i sin förpackning i upp till tre månader innan användningstillfället.

Minions på bildtårtaNär det sedan börjar bli dags för tårtkalaset kan du baka i stort sett vilken tårta du än vill ha för att sedan placera bilden ovanpå. En vanlig hemmatårta förvandlas till ett personligt mästerverk som dom flesta skulle tro kommer direkt från konditoriet.

Vilken bild väljer du?
Oavsett om fotografiet du önskar ha på tårtan är en mobilbild, en inskannad bild med många år på nacken eller en bild tagen av en proffsfotograf har ingen betydelse. Du kan själv välja att förstora upp den önskade bilden genom uppladdningsverktyget, som dessutom säger till om bilden blir för dåligt upplöst för att resultatet ska bli bra. Motivet på fotot har heller ingen betydelse så om du vill ha en semesterbild, en bild på födelsedagsbarnet eller din favoritbild på dig och din partner till bröllopstårtan spelar ingen roll.

En nalle på en bildtårtaEnkelt och roligt
Att ha sitt eget foto på en tårta är både enkelt och roligt. Det krävs ingen större ansträngning för att varken beställa eller montera den men det blir garanterat ett uppskattat inslag vare sig det är ett dop, ett födelsedagskalas eller ett bröllop. Tårtbilderna finns att beställa i olika storlekar och former och passar därför till de flesta sorters tårtor och att montera den kräver inga större kunskaper inom bakning.

Fotografier är minnen de allra flesta har gott om. Att förstora sina allra bästa bilder för att hänga på väggen eller ge bort i present till nära och kära är inget ovanligt. Det är dock roligt att experimentera med bilder och foton på andra annorlunda sätt, så att prova en tårtbild på kalaset är ett måste för den som gillar att ta fram det personliga vid olika tillfällen.

Rabatt på fotoprodukter